مجموعه کارخانجات نمک سمنان شما را به خرید بهترین محصولات نمک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

خرید نمک تصفیه شده سالکس

آنچه در این مقاله میخوانید...

نمک تصفیه شدهنمك نامي است عام كه به كلرور سديم گفته مي شود، كلرور سديم به صورت بلورهاي سفيد مكعبي شكل با دانه هاي بسيار ريز در طبيعت وجود دارد. نمك طعام محصولي است متبلور، شورمزه و بدون بو كه عمدتا" از كلرور سديم تشكيل شده است.نمک های سولفات یکی از ناخالصی های موجود در نمک طعام هستند که بر کیفیت و طعم آن اثر میگذارند. فرایند سالکس یکی از روش های تصفیه نمک است که در آن از آب نمک اشباع برای شستشو و حذف ناخالصیهای نمک طعاماستفاده میشود. در این مطالعه پارامترهای موثر در کاهش مقدار آلودگی نمک های سولفات از نمک طعام، در روش سالکس، بررسی شده است. ابتدا آزمایش هایی روی پارامترهای اندازه ی ذره های نمک، زمان شستشو، نسیبت حالل به وزن نمک و سختی کلسیم کربنات در آب نمک اشباع، انجام شده است. سپس اثرهای پارامترهای باال به طور هم زمان و با مقدارهای تصادفی مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه با کمک روش های آماری دادههای به دست آمده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. همین طور با کمک آنالیز واریانس فاکتوریال اثرهای اصلی و متقابل پارامترها در محدوده مورد مطالعه بررسی شده است. در نهایت تجزیه و تحلیل دادهها نشان داده است که می توان با بهینه کردن پارامترهای باال به حداکثر حذف سولفات در نمک طعام دست یافت. بهترین حالت خرد کردن ذره ها تا mm 25/0 وشستشوی آن ها با آب نمک اشباع در زمان 10 دقیقه و با نسبت حالل 10 به 1 حجمی- جرمی و به وسیله ی آب سخت با سختی l/mg 125 تا l/mg 175 کلسیم کربنات است.

نمک تصفیه شده

نمك نامي است عام كه به كلرور سديم گفته مي شود، كلرور سديم به صورت بلورهاي سفيد مكعبي شكل با دانه هاي بسيار ريز در طبيعت وجود دارد. نمك طعام محصولي است متبلور، شورمزه و بدون بو كه عمدتا” از كلرور سديم تشكيل شده است.
نمک های سولفات یکی از ناخالصی های موجود در نمک طعام هستند که بر کیفیت و طعم آن اثر میگذارند. فرایند سالکس یکی از روش های تصفیه نمک است که در آن از آب نمک اشباع برای شستشو و حذف ناخالصیهای نمک طعاماستفاده میشود. در این مطالعه پارامترهای موثر در کاهش مقدار آلودگی نمک های سولفات از نمک طعام، در روش سالکس، بررسی شده است. ابتدا آزمایش هایی روی پارامترهای اندازه ی ذره های نمک، زمان شستشو، نسیبت حالل به وزن نمک و سختی کلسیم کربنات در آب نمک اشباع، انجام شده است. سپس اثرهای پارامترهای باال به طور هم زمان و با مقدارهای تصادفی مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه با کمک روش های آماری دادههای به دست آمده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. همین طور با کمک آنالیز واریانس فاکتوریال اثرهای اصلی و متقابل پارامترها در محدوده مورد مطالعه بررسی شده است. در نهایت تجزیه و تحلیل دادهها نشان داده است که می توان با بهینه کردن پارامترهای باال به حداکثر حذف سولفات در نمک طعام دست یافت. بهترین حالت خرد کردن ذره ها تا mm 25/0 وشستشوی آن ها با آب نمک اشباع در زمان 10 دقیقه و با نسبت حالل 10 به 1 حجمی- جرمی و به وسیله ی آب سخت با سختی l/mg 125 تا l/mg 175 کلسیم کربنات است.

بهزاد بیوتی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: بهزاد بیوتی

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09120437535

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

instagram icon اینستاگرام: @beautisalt

email icon ایمیل: behzad_beauti_65@yahoo.com

مجموعه کارخانجات نمک سمنان شما را به خرید بهترین محصولات نمک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.